С идеята да сме максимално полезни на всички, които обичат да играят тенис на маса на TtPlanet вече има и секция – Купувам-Продавам. Нейното предназначение ще е да дава възможност на всички, които имат за продажба гуми, дървета или друга екипировка за тенис на маса да достигнат още по-лесно до онези, които имат нужда от такива.

Това ще е секция, която много ще прилича на добре познатите от различни форуми и сайтове за обяви секции за съобщения за продажба на нова и употребявана екипировка. Единствената разлика е, че информацията за гумата или дървото, което ще се продава няма да бъде въвеждана директно, а ще се изпраща на нас чрез мейл. Това със сигурност ще доведе до леко неудобство, но пък ние ще се постараем информацията да бъде по-прегледно поставена и така ще бъде по-добре за всички.

Така, ако имате нова или употребявана екипировка и искате да я продадете, изпратете ни електронно писмо до ttcstalia@gmail.com и ние ще поставим вашата обява веднага в секцията Купувам-Продавам. Естествено, в писмото добавете и необходимата информация, която да е в полза на онези, които ще искат да купят вашата екипировка.